Så byter du en vara (Storleksbyte)

Vi erbjuder bytesrätt i 60 dagar på varor som säljs till ordinarie pris. Varor som däremot säljs till reducerat pris gäller bytesrätten enbart i 14 dagar. Dessa villkor gäller även för företag och myndigheter. Bytesrätten innebär att du kan lämna tillbaka varan och välja en annan vara av lika värde istället, om den finns tillgänglig på lager (Se gärna om den är till försäljning i webbutiken). Innan retur måste du försäkra dig om att varan är i samma skick som en fysisk butik skulle acceptera att ta emot den. När du nyttjar din ånger- eller bytesrätt måste inte kundtjänst kontaktas innan.

Vi rekommenderar starkt att du använder returfraktsedeln som bör ha bifogats av oss i ditt paket. Kontakta gärna kundtjänst om du inte har någon returfraktsedel så skickar vi dig en om det är möjligt. Då kan vi enkelt följa ditt paket tills det anländer vid vårt lager. Vid ett byte betalar du inget om du slutligen behåller din vara. Om du EFTER ett byte ångrar ditt köp på din vara, drar vi 150 SEK per genomfört varubyte. Pengarna dras från ditt tillgodohavande för de varor som du returnerat.

Så BYTER du din vara (storleksbyte):

1. Skriv på packsedeln vilken vara du vill byta till. Lägg packsedeln i paketet, tillsammans med varan du vill byta. Vid ett storleksbyte behöver du inte returnera varans tillbehör som till exempel laddare, batterier, väska, manual, originalförpackning etcetera så att paketet är så litet och lätt som möjligt.
2. Använd den förbetalda returfraktsedeln som du bör ha fått med i din leverans eller som du har fått av kundtjänst. Klistra fraktsedeln på paketet och lämna in försändelsen till Postnords ombud.
3. Notera gärna Parcel-ID som står på returfraktsedeln eller spara inlämningskvittot, så kan du själv spåra returen. Räkna med att ett byte tar 5-10 vardagar från att du har lämnat försändelsen, tills du åter har paketet.