Så ångrar du ditt köp (Ångerrätt)

Vi erbjuder öppet köp i 60 dagar, även för företag och myndigheter. Varor som säljs till rabatterat pris och för återförsäljare gäller öppet köp i 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Du har rätt till att se på varan och att prova den i en viss grad. Ångerrätten betyder inte alltid att du som konsument har den fulla rättigheten att få hela beloppet för varan i retur. Om varan tagits i användning, hanterats ovarsamt, luktar rök/parfym eller om det finns djurhår, förbehåller sig Bucken Sweden AB rätten till att göra avdrag på återbetalningen till det som motsvarar försämringen av varans värde. Bucken Sweden AB förbehåller sig rätten att i undantagsfall göra avdrag för upplupna extrakostnader som slutligen inte leder till avslutad affär. Sådana prisavdrag kan uppgå till varans totala pris. För att du ska ha rätt till att få det fulla belopp i retur, får varan endast vara använd i samma grad som skulle vara accepterat av en fysisk butik.

Du som konsument står för eventuella returkostnader och ansvarar för varan tills dess att vi mottagit den. Returen bör skickas som brev eller företagspaket. I annat fall hamnar returen vid ett postombud, vilket förlänger hanteringstiden med cirka en vecka. Alla returer som skickas med ett annat fraktbolag än Postnord, måste skickas som FÖRETAGSPAKET.

Vi ska om du nyttjat din ångerrätt, betala tillbaka senast inom 14 dagar efter att vi tagit emot varan. Återbetalningen till ditt bankkonto sköts automatiskt av respektive betalleverantör som du valt vid ditt köp.

När du nyttjar din ångerrätt måste INTE kundtjänst kontaktas. Däremot bör du:
1. Lägga med en notis i paketet där du skriver att du vill returnera varan.
2. Skriva ditt ordernummer på notisen. Du finner ditt ordernummer på antingen orderbekräftelsen/fakturan/kvittot/följesedeln/etiketten.
3. Vid användning av medföljande retursedel, debiteras 79 SEK vid retur. Alternativt kan du skicka returen som brev eller företagspaket till adressen nedan:

Bucken Sweden AB
c/o Retur
Simonstorp 90
670 35 Gunnarskog
SWEDEN