Ånger- & bytesrätt

Vi erbjuder öppet köp & bytesrätt i 60 dagar på varor som säljs till ordinarie pris. Varor som däremot säljs till reducerat pris gäller öppet köp & bytesrätten enbart i 14 dagar. Dessa villkor gäller även för företag och myndigheter. Ånger- & bytesfristen börjar löpa från den dag du har tagit emot varan. När du nyttjar din ånger- eller bytesrätt måste INTE kundtjänst kontaktas innan.

Du har rätt till att se på varan och att prova den till en viss grad. Vid ånger/byte har du som konsument inte alltid den fulla rättigheten att få hela beloppet för varan i retur. Om varan visar användninsspår, hanterats ovarsamt, luktar rök/parfym eller om det finns djurhår, förbehåller sig Bucken Sweden AB rätten till att göra avdrag på återbetalningen till det som motsvarar försämringen av varans värde. Om vi behöver genomföra en textiltvätt, drar vi 100 SEK. Vi kan inte återköpa begagnade värmesulor eller värmestrumpor av hygienskäl. Vi förbehåller oss rätten att i undantagsfall göra avdrag för upplupna extrakostnader som slutligen inte leder till avslutad affär. För att du ska få varans fulla belopp i retur, får den endast vara använd i samma grad som skulle vara accepterat av en fysisk butik. Vi ska om du nyttjat din ångerrätt, betala tillbaka senast inom 14 dagar efter att vi tagit emot varan. Återbetalningen till ditt bankkonto sköts automatiskt av respektive betalleverantör som du valt vid ditt köp.

Vi rekommenderar starkt att du använder returfraktsedeln som bör ha bifogats av oss i ditt paket. Kontakta gärna kundtjänst, om du inte har fått någon förbetald returfraktsedel så skickar vi dig en om det är möjligt. Då kan vi enkelt följa ditt paket tills det anländer vid vårt lager. Du som kund måste själv bekosta returen. Om du vid ånger av köp använder vår förbetalda returfraktsedel, dras 79 SEK vid retur innanför Sverige. Vid retur utanför Sverige, dras 150 SEK. Vid ett storleksbyte betalar du inget, om du slutligen behåller din vara. Om du EFTER ett storleksbyte ångrar ditt köp på din vara, drar vi 150 SEK per genomfört storleksbyte. Pengarna dras från ditt tillgodohavande för de varor som du har returnerat.

Om du behöver välja ett eget fraktbolag, måste returen skickas som FÖRETAGSPAKET till adressen nedan:

Bucken Sweden AB
Simonstorp 3
671 98 Gunnarskog
SWEDEN

Så RETURNERAR du din vara (ånger av köp):

1. Skriv på packsedeln att du önskar returnera din vara. Skriv gärna också anledning till retur. Lägg packsedeln i paketet, tillsammans med varan du vill returnera.
2. Använd den förbetalda returfraktsedeln som du bör ha fått med i din leverans eller som du har fått av kundtjänst. Klistra fraktsedeln på paketet och lämna in försändelsen till Postnords ombud.
3. Räkna med att det tar 5-10 vardagar från att du har lämnat försändelsen, tills du åter har pengarna på ditt konto. Notera gärna Parcel-ID som står på returfraktsedeln eller spara inlämningskvittot, så kan du själv spåra returen.