Visst vill vi alla ha en så smidig och bekväm vardag som möjligt? Ibland krävs det inte mycket för att uppfylla målet och det försöker vi hjälpa till med.

Vi har sedan 2012 specialiserat oss på litium-batteridrivna värmekläder, värmehandskar & värmesulor. Verksamheten håller oss sysselsatt året runt då vi organiserar allt från; design, utveckling, produktion, kvalitetssäkring till försäljning av våra produkter. Vår ambition är att alltid välja de bästa komponenterna, då vi lever efter mottot ”en bra produkt säljer sig själv”. Vi håller priserna nere genom att alla komponenter köps in i större kvantitet från väl utvalda leverantörer, vilka vi oftast samarbetat med i flera år. För att säkerställa bästa komfort och kvalitet, utför vi och diverse testhus regelbundet stränga kvalitetskontroller på våra produkter, innan de slutligen når dig.

Som kund står du i fokus för att just DU ska bli så nöjd som möjligt, så tveka inte att ta kontakt om det är något du funderar över! Vi hoppas att vårt bidrag kommer skapa en bekvämare vardag, just för dig!

Vi finns även på Facebook: Facebook.com/Bucken.se

Här finns vi: