Visst vill vi alla ha en så smidig och bekväm vardag som möjligt? Oftast krävs det inte mycket för att uppfylla målet och det försöker vi hjälpa till med!

Jag Fridtjof Buck, grundaren till Bucken Sweden AB, tycker att det finns många "smarta" prylar som tyvärr inte finns på den svenska marknaden, eller som är alldeles för dyra här. Sedan några år driver jag varumärket Bucken®. Vi har specialiserat oss på batteridrivna värmekläder. Vi riktar oss till dig med särskilda behov, som söker det extra ordinära.

Våra produkter är till stor del utvecklade, designade och slutligen testade av oss och diverse institut & testhus för kvalitetssäkring. Priserna är hårt pressade då alla komponenter köps in i större kvantiteter, direkt från olika tillverkare över hela världen som vi samarbetar med. För att säkerställa bästa kvalitet och komfort, utför vi ständigt stränga kvalitetskontroller på våra produkter innan de slutligen når dig.

Som kund står du i fokus för att du ska bli så nöjd som möjligt och alla är välkomna att lämna synpunkter och förslag till oss. Så tveka inte att ta kontakt om det är något du funderar över!

Vi finns även på Facebook: Facebook.com/Bucken.se

Omdömen av andra köpare finner du på: Tradera

Här finns vi: