Så byter du en vara (Storleksbyte)

Din bytesrätt gäller i 60 dagar, även för företag och myndigheter. Bytesrätten innebär att du kan lämna tillbaka varan och välja en annan likvärdig vara istället, om den finns tillgänglig på lager (Se gärna om den är till försäljning i webbutiken). Innan retur måste du försäkra dig om att varan är i samma skick som en fysisk butik skulle acceptera att ta emot den. När du nyttjar din ånger- eller bytesrätt måste INTE kundtjänst kontaktas innan.

Alla returer bör helst skickas med fraktbolaget Postnord. Om du absolut behöver välja ett annat fraktbolag, måste returen skickas som FÖRETAGSPAKET till adressen nedan:

Bucken Sweden AB
Simonstorp 90
670 35 Gunnarskog
SWEDEN

Så BYTER du din vara:

1. Skriv på packsedeln vilken vara du vill byta till. Lägg packsedeln i paketet, tillsammans med varan du vill returnera.
2. Använd den förbetalda returfraktsedeln som du fick med i din leverans. Klistra fraktsedeln på paketet och lämna in försändelsen till Postnords ombud.
3. Bytesavgiften ligger på 49 SEK. Storleksbytet handläggs först när vi har registrerat inbetalningen av avgiften via antingen SWISH: 123 282 60 55 eller Bankgiro: 302-8131. Vänligen ange ditt ordernummer som referens.
4. Räkna med att ett storleksbyte tar 5-10 vardagar från att du har lämnat försändelsen, tills du åter har paketet. Notera gärna Parcel-ID som står på returfraktsedeln eller spara inlämningskvittot, så kan du själv spåra returen.