Så ångrar du ditt köp (Ångerrätt)

Vi erbjuder öppet köp i 60 dagar, även för företag & myndigheter. Varor som säljs till reducerat pris gäller öppet köp i 14 dagar. Ånger- & bytesfristen börjar löpa från den dag du har köpt varan. När du nyttjar din ånger- eller bytesrätt måste INTE kundtjänst kontaktas innan.

Du har rätt till att se på varan och att prova den till en viss grad. Vid ånger/byte har du som konsument inte alltid den fulla rättigheten att få hela beloppet för varan i retur. Om varan visar spår av användning, hanterats ovarsamt, luktar rök/parfym eller om det finns djurhår, förbehåller sig Bucken Sweden AB rätten till att göra avdrag på återbetalningen till det som motsvarar försämringen av varans värde. Vi förbehåller oss rätten att i undantagsfall göra avdrag för upplupna extrakostnader som slutligen inte leder till avslutad affär. Sådana prisavdrag kan uppgå till varans totala pris. För att du ska få varans fulla belopp i retur, får den endast vara använd i samma grad som skulle vara accepterat av en fysisk butik. Vi ska om du nyttjat din ångerrätt, betala tillbaka senast inom 14 dagar efter att vi tagit emot varan. Återbetalningen till ditt bankkonto sköts automatiskt av respektive betalleverantör som du valt vid ditt köp.

Vi rekommenderar starkt att du använder returfraktsedeln som bifogades i ditt paket. Då kan vi enkelt följa ditt paket tills det anländer vid vårt lager. Du som kund måste själv bekosta returen. Om du använder vår förbetalda returfraktsedel, dras 79 SEK på ditt tillgodohavande för de varor som du returnerat. Vid byte betalar du istället 49 SEK.

Om du absolut behöver välja ett annat fraktbolag än Postnord, måste returen skickas som FÖRETAGSPAKET till adressen nedan:

Bucken Sweden AB
Simonstorp 90
670 35 Gunnarskog
SWEDEN

Så RETURNERAR du din vara:

1. Skriv på packsedeln att du önskar returnera din vara. Skriv gärna också anledning till retur. Lägg packsedeln i paketet, tillsammans med varan du vill returnera.
2. Använd den förbetalda returfraktsedeln som du fick med i din leverans. Klistra fraktsedeln på paketet och lämna in försändelsen till Postnords ombud.
3. Räkna med att det tar 5-10 vardagar från att du har lämnat försändelsen, tills du åter pengarna på ditt konto. Notera gärna Parcel-ID som står på returfraktsedeln eller spara inlämningskvittot, så kan du själv spåra returen.